Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Verhuisbewegingen bij de Viersprong in Halsteren en Bergen op Zoom

Vanaf 6 maart intake en diagnostiek in Bergen op Zoom

De Intake en diagnostiek van jongeren en volwassenen vinden vanaf 6 maart a.s. plaats op de vestiging van de Viersprong in Bergen op Zoom aan de Peter Vineloolaan 50 (Plein 13). Cliënten ontvangen bericht wanneer zij hier welkom zijn voor hun intake en/of diagnostiek.

Vanaf 6 maart receptie Halsteren in een ander gebouw

Vanaf maandag 6 maart a.s. zit de receptie van de Viersprong Halsteren in een ander gebouw op het terrein aan de Beeklaan 2. Dit gebouw bevindt zich naast het andere parkeerterrein bij de bushalte.

Ook andere activiteiten die nu zijn gevestigd in het huidige receptiegebouw verhuizen naar andere gebouwen op het terrein in Halsteren. Cliënten horen van hun behandelaar waar op het terrein hun behandeling vanaf 6 maart wordt vervolgd.

Waarom verhuizen deze activiteiten?

Het terrein en de gebouwen van de Viersprong aan de Beeklaan 2 in Halsteren zijn verkocht. De Viersprong huurt een groot gedeelte van de gebouwen terug. Het gebouw waar nu de receptie in zit moet met ingang van 1 april 2017 leeg worden opgeleverd aan de nieuwe eigenaar.