Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index
Lees voor
Translate

Wachttijden overzicht

 

Om u zo goed mogelijk inzicht te bieden, presenteren wij de wachttijden op onze website. Deze wachttijden voldoen aan de normen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De weergegeven wachttijden zijn echter wel indicatief en u kunt hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwachten enige invloed vanwege de Coronacrisis op onze wachttijden. Deze zal echter per zorgverzekeraar, locatie en zorgpad anders zijn.

Voor cliënten van 18 jaar en ouder: waar u bent verzekerd kan invloed hebben op uw wachttijd bij de Viersprong

De Viersprong heeft met alle zorgverzekeraars een contract. In deze contracten staan afspraken die betrekking hebben op het gespreid toelaten van cliënten binnen de organisatie. Op basis hiervan wordt u uitgenodigd voor een intake. Hierdoor kan de voor u geldende wachttijd afwijken van de hieronder genoemde wachttijd in het wachttijdenoverzicht voor volwassenen (vanaf 18 jaar).

Wegwerken van wachtlijsten heeft ook landelijk aandacht

Zorgverzekeraars Nederland, patiëntenkoepel MIND en de Nederlandse ggz werken hard aan het wegwerken van wachtlijsten. Mocht die wachtlijst er toch zijn dan kunt u ook via http://www.wegvandewachtlijst.nl/ informatie krijgen hoe daar mee om te gaan.