Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Trainingen

Trainingen voor de ggz – Viersprong Academy

De Viersprong Academy verzorgt opleidingen en trainingen voor therapeuten die werken in de ggz.  Aan hulpverleners uit andere instellingen en ook eigen behandelaars, biedt de Viersprong Academy kennis over diagnostiek- en behandelmethoden.

Doordat de Viersprong zelf zorgaanbieder en zorgontwikkelaar is, heeft de Viersprong Academy al haar kennis en wetenschap in huis. De Viersprong Academy blijft zelf actueel en innovatief door constant in contact te blijven met het werkveld, de doelgroep en alle ontwikkelingen binnen de ggz.

De aangeboden trainingen worden ondersteund door de onderzoeksafdeling van de Viersprong (VISPD). Hieruit komt theoretisch en wetenschappelijk onderbouwde kennis. Wij delen deze kennis graag met de professionals in onze branche, u dus!

Bij de Viersprong Academy bent u als professional aan het juist adres voor Schematherapie en Diagnostiek trainingen, incompany trainingen en supervisies. Op de website van de Viersprong Academy vindt u uitgebreide informatie en trainingsdata. Informatie over training en opleiding in Mentalization Based Treatment (MBT) vindt u op MBT Nederland.