Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Wachttijden voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

Per 1 april 2024

Wat is voor jou de wachttijd? Hieronder vindt je onze gemiddelde wachttijden. De precieze wachttijd hangt af van de behandeling die je volgt en de plaats waar je dat doet. Jouw persoonlijke wachttijd kan dus anders zijn dan je hieronder leest.

3 tot 14 weken voor een intake

Na je aanmelding nemen we eerst alle gegevens door. Kunnen we je mogelijk helpen?
Dan nodigen we je uit voor 1 of 2 (intake) gesprekken bij de Viersprong. We doen er alles aan om de intake zo snel mogelijk te plannen. Houd er rekening mee dat dat tot 14 weken kan duren.

Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO) 2 – 22 weken

Een Therapeutisch Psychologisch Onderzoek heeft géén aparte intake. Na aanmelding nodigen we je binnen 2 tot 22 weken uit voor het onderzoek.
NB: aanmeldstop in Amsterdam

1 tot 6 maanden wachttijd tot behandeling

Na de intake kijken we samen naar de behandelmogelijkheden. De wachttijd voor een behandeling hangt erg af van jouw situatie. Soms kan je direct aan de slag, maar houd rekening met een minimale wachttijd van 3 maanden. Afhankelijk van de behandeling die je nodig heeft en waar je volgt, kan de wachttijd oplopen tot 6 maanden.