Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Wachttijden voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

Per 1 juli 2024

Wat is voor jou de wachttijd? Hieronder vindt je onze gemiddelde wachttijden. De precieze wachttijd hangt af van de behandeling die je volgt en de plaats waar je dat doet. Jouw persoonlijke wachttijd kan dus anders zijn dan je hieronder leest.

4 tot 14 weken voor een intake

Na je aanmelding nemen we eerst alle gegevens door. Kunnen we je mogelijk helpen?
Dan nodigen we je uit voor 1 of 2 (intake) gesprekken bij de Viersprong. We doen er alles aan om de intake zo snel mogelijk te plannen. Houd er rekening mee dat dat tot 14 weken kan duren.

Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO) 0 – 33 weken

Een Therapeutisch Psychologisch Onderzoek heeft géén aparte intake. Na aanmelding nodigen we je binnen 0 tot 33 weken uit voor het onderzoek.

0 tot 9 maanden wachttijd tot behandeling

Na de intake kijken we samen naar de behandelmogelijkheden. Afhankelijk van de behandeling die je nodig hebt en waar je die volgt, kan de wachttijd kort zijn, maar ook oplopen tot 9 maanden.

Wachttijd behandelingen per locatie

Let op! Voor sommige behandelingen is de wachttijd erg kort. Wees daarom voorzichtig met het inplannen van privé-afspraken die je niet kunt verzetten. Zoals bijvoorbeeld een vakantie.