Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Wachttijden voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

Per 1 september 2023

Wat is voor jou de wachttijd? Hieronder vindt je onze gemiddelde wachttijden. De precieze wachttijd hangt af van de behandeling die je volgt en de plaats waar je dat doet. Jouw persoonlijke wachttijd kan dus anders zijn dan je hieronder leest.

0 tot 6 weken voor een intake

Na je aanmelding nemen we eerst alle gegevens door. Kunnen we je mogelijk helpen?
Dan nodigen we je uit voor 1 of 2 (intake) gesprekken bij de Viersprong. We doen er alles aan om de intake zo snel mogelijk te plannen. Houd er rekening mee dat maximaal 6 weken duurt.

Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO) 4 – 30 weken

Een Therapeutisch Psychologisch Onderzoek heeft géén aparte intake. Na aanmelding nodigen we je binnen 4 tot 30 weken uit voor het onderzoek.
NB: in Den Bosch geldt voor TPO-A een aanmeldstop.

1 tot 6 maanden wachttijd tot behandeling

Na de intake kijken we samen naar de behandelmogelijkheden. De wachttijd voor een behandeling hangt erg af van jouw situatie. Soms kan je direct aan de slag, maar houd rekening met een minimale wachttijd van 3 maanden. Afhankelijk van de behandeling die je nodig heeft en waar je volgt, kan de wachttijd oplopen tot 6 maanden.