Cliënten geven ons een
7,6
CQ-index

Over de Viersprong

Kiezen voor de Viersprong

Beter voor mensen met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin

De Viersprong is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen. Wij luisteren naar je en nemen we de tijd, hoe ingewikkeld de problemen ook zijn. Want wij weten dat jouw problemen op te lossen zijn of hanteerbaar te maken. Als we op tijd ingrijpen zijn problemen zelfs te voorkomen.

Wij gaan hiervoor verder dan anderen om een duurzaam behandeleffect te bereiken. Onze behandelmethoden  zijn bewezen effectief. Wij bieden je het best mogelijke resultaat op basis van de laatste inzichten in het vakgebied.
We behandelen cliënten thuis, poliklinisch, in deeltijd en klinisch.
Voor het volledige aanbod heeft de Viersprong het keurmerk TOPGGz ErkendKeurmerk TopGGz

We ontwikkelen steeds betere behandelingen

Bij ons staat innovatie heel hoog in het vaandel Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt de Viersprong steeds betere behandelingen.

Voor meer mensen in Nederland de beste behandeling

We willen dat zoveel mogelijk mensen in Nederland de beste behandeling krijgen. Dat is nu nog niet altijd het geval. De ggz in Nederland biedt nog onvoldoende effectieve zorg aan mensen met complexe problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin. Daarom delen we onze kennis over diagnostiek en werkzame behandelmethoden met andere zorgaanbieders in Nederland via training, opleiding, supervisie en kwaliteitssystemen (certificering en licentiëring). Kwaliteitssystemen bij een behandelmethode zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van de behandelingen gegarandeerd blijven, ook na overdracht, zoals bij MST en MBT. Lees er meer over op de website van MST-Nederland en MBT-Nederland.

Bekijk de film: Waarin onderscheidt de Viersprong zich

Uit onderzoek blijkt dat de meerkosten van deze strategie de moeite waard zijn. Cliënten bereiken sneller resultaten en boeken een grote gezondheidswinst.

Film over de Viersprong: Wat is de meerwaarde?

About de Viersprong (English)

Corporate story