Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Behandelingen

Informatie over behandelingen bij de Viersprong

De Viersprong biedt verschillende behandelingen. We behandelen cliënten thuis, poliklinisch, in deeltijd en klinisch. Sommige behandelingen zijn individueel, andere vinden in een groep plaats en vaak is het systeem (belangrijke mensen in je omgeving) betrokken in de behandeling.

Onze behandelmethoden  zijn bewezen effectief. Wij bieden je het best mogelijke resultaat op basis van de laatste inzichten in het vakgebied.

Bij de onderwerpen Hulp bij, Persoonlijkheidsstoornissen en Gedragsproblemen kun je zien wat voor problemen je kunt hebben en welke behandelingen daarbij helpen. Door op één van de behandelingen te klikken in het uitklapmenu  van “Behandelingen”, kun je lezen wat de behandeling inhoudt. Ook kun je daar lezen of de behandeling ambulant aangeboden wordt (ambulante hulp is meestal het geval) of klinisch is (overnachten op locatie Viersprong, dit is minder vaak het geval).

Al onze behandelingen voldoen aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk TOPGGz.

Wil je weten welke behandeling het meest geschikt is voor waar jij mee zit? Of wil je weten hoe de Viersprong bepaalt hoe aankomende cliënten het beste kunnen worden geholpen? Ga dan naar Intake, indicatiestelling en diagnostiek.