Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Terugbelafspraak voor verwijzers

Een casus overleggen? Plan uw afspraak in de agenda hiernaast!

Vaak heeft u het als verwijzer druk, maar wilt u wel over uw casus overleggen. 
Dan kan het handig zijn om een terugbelafspraak in te plannen met het Viersprong Klantburo.

Voor de meeste werkdagen kunt u tussen 12.00 en 13.00 uur een terugbelverzoek inplannen. Daarnaast bieden we op dinsdag en donderdag een tijdsblok ’s ochtends tussen 8.30 en 9.00 uur aan. Hiernaast kunt u uw terugbelafspraak inplannen.

Ons Klantburo belt u vervolgens op het door u gekozen tijdstip. Vul s.v.p. uw directe telefoonnummer in, dan krijgen we u rechtstreeks aan de lijn en kunnen we de volledige tijd gebruiken voor het gesprek.
Uw telefoonnummer wordt alleen voor dit terugbelverzoek gebruikt en niet geregistreerd voor andere communicatie.

Mogelijkheden klinische psychotherapie (opname)

Wanneer u bij een cliënt aan klinische psychotherapie denkt, kan het prettig zijn daarover met een behandelaar van de kliniek te overleggen. Bij hardnekkige cluster C persoonlijkheidsproblematiek, eventueel met mengbeeld van internaliserende cluster B trekken, is het mogelijk dat juist onze klinische psychotherapie kan bieden wat uw client tot dusver nog niet heeft gehad. Overweegt u aanmelding daarvoor en wilt u overleggen? Klik dan hier om een terugbelafspraak met een behandelaar klinische psychotherapie in te plannen:

overleg met behandelaar klinische psychotherapie