Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Samenwerking met zorgverzekeraars

Volwassenen helpen, dat doen we samen.

Om resultaat te halen bij het behandelen van volwassenen is samenwerking onontbeerlijk. Samenwerking met het gezin rondom de jongere, samenwerking met naasten, zoals vrienden en familie. En samenwerking met zorgverzekeraars, zoals u.

Waarom het voor verzekeraars loont om samen te werken met de Viersprong

Verzekeraars contracteren de Viersprong omdat de Viersprong actief is in hun verzorgingsgebied. Maar dat is zeker niet de enige reden. Want bij de Viersprong staat voorop:

  • We bieden behandelingen die bewezen hebben dat ze werken: Wij werken uitsluitend met erkende interventies voor volwassenen. Sterker nog, we hebben deze zelf ontwikkeld en aangetoond dat ze effectief zijn
  • We hebben een innovatieve instelling: We zorgen ervoor dat we telkens weer met nieuwe oplossingen komen als de situatie daarom vraagt
  • We hebben een constructieve inslag: We zoeken naar oplossingen ook als de uitdaging groot is
  • We zijn een doelmatig alternatief voor duurdere zorg elders: De behandelingen van de Viersprong voor volwassenen zijn een doelmatig alternatief voor dure, intramurale zorg. Samenwerken met ons betekent dus een verstandig besluit.

Onze adviseurs

Wilt u meer informatie over onze oplossingen, neem dan contact op met 1 van onze persoonlijk adviseurs. Hij of zij kan u meer vertellen over hoe u gebruik kunt maken van onze expertise en ervaring.

marieke kavelaars Verkoopleider en contactpersoon Landelijke Raamovereenkomst: Marieke Kavelaars
T. 06 51 48 53 27. Stuur Marieke een e-mail: marieke.kavelaars@deviersprong.nl
bianca de bakker Verkoop binnendienst: Bianca de Bakker
T 088 76 56 730. Stuur Bianca een e-mail: verkoop.jeugd@deviersprong.nl
Verkoop binnendienst: Karin Weber
T 088 76 56 758
Stuur Karin een e-mail: verkoop.volwassenen@deviersprong.nl