Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Belafspraak verwijzers: mogelijkheden opname klinische psychotherapie

Plan uw afspraak in de agenda hieronder!

Wanneer u bij een cliënt aan een klinische behandeling denkt, kan het prettig zijn daarover met een behandelaar van de Viersprong te overleggen of wij kunnen bieden wat u voor uw cliënt voor ogen heeft. Bij hardnekkige cluster C persoonlijkheidsproblematiek, eventueel met mengbeeld van internaliserende cluster B trekken, is het mogelijk dat juist onze klinische psychotherapie kan bieden wat uw cliënt tot dusver nog niet heeft gehad. Overweegt u aanmelding daarvoor, dan kunt u een terugbelafspraak met een behandelaar inplannen.

Hiernaast kunt u uw afspraak inplannen op woensdagen tussen 16.30 en 17.30 uur en donderdagen tussen 9.00 en 10.00 uur. Onze collega belt u vervolgens op het door u gekozen tijdstip. Vul a.u.b. uw directe telefoonnummer in, dan krijgen we u rechtstreeks aan de lijn en kunnen we de volledige tijd gebruiken voor het gesprek. We registreren uw telefoonnummer alleen voor het terugbelverzoek en gebruiken het niet voor andere communicatie.

Wilt u als verwijzer teruggebeld worden door een behandelaar van onze kliniek? Plan dan hieronder en terugbel verzoek in. Graag met kort (anonieme) informatie over uw vraag/casus. U wordt dan op het ingeboekte tijdstip teruggebeld.

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
·
 
-
Beperkt beschikbaar
- Niet beschikbaar
- Uw keuze

Naam:

Organisatie:

Uw directe telefoonnummer:

E-mailadres:

Toelichting:

captcha

Heeft u een andere vraag?
Plan dan een terugbelverzoek met ons Klantburo

Wilt u als verwijzer juist over onze ambulante opties sparren, bent u er nog niet uit of wilt u alleen de wachttijden weten? U kunt ook een terugbelverzoek voor verwijzers inplannen met ons Klantburo of bellen tijdens een open spreekuur van het Viersprong Klantburo.