Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index
RIVM informatie coronavirus

Coronavirus in Nederland, informatie voor verwijzers

Informatie voor verwijzers van de Viersprong

23 maart 2020

Zorg loopt door, verwijzen is mogelijk

Net als andere zorgverleners in Nederland hebben we als de Viersprong te maken met het Coronavirus. De zorg die we bieden aan onze cliënten gaat de komende tijd door met aanpassingen. We zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van onze cliënten en onze medewerkers, daarom hebben we verschillende maatregelen getroffen.

We bieden behandelingen soms aan via face-to-face contact op onze vestigingen en via huisbezoeken, maar ook via de telefoon of videobellen. Op die manier blijven we continuïteit van onze specialistische zorg bieden. We kunnen ons voorstellen dat in deze hectische periode de spanningen bij cliënten en in gezinnen oplopen en dat zij behoefte hebben aan ondersteuning.

Dat betekent dat we momenteel nog steeds nieuwe casussen aan kunnen nemen en voor sommige behandelprogramma’s de wachttijden mogelijk korter zijn dan verwacht. Kijkt u voor de actuele wachttijden op: www.deviersprong.nl/wachttijden.

Voor vragen over uw casus of over de invloed van Corona kunt u contact opnemen met het Klantburo, onze openingstijden staan op www.deviersprong.nl/klantburo.

 

Met vriendelijke groet,

Raad van Bestuur de Viersprong