Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

TOPGGz-keurmerk voor de Viersprong

De komende vier jaar mogen we wederom met trots het TOPGGz-keurmerk voeren. Met onze afdelingen Persoonlijkheidsstoornissen bij Jongeren en Persoonlijkheidsstoornissen bij Volwassenen blijven we als organisatie volledig TOPGGZ gecertificeerd. Het keurmerk werd verlengd na een reguliere hervisitatie van stichting TOPGGz.

Sommige cliënten hebben een hoogspecialistisch zorgaanbod nodig. Bijvoorbeeld omdat de psychische problemen zeer ernstig, complex of zeldzaam zijn. Niet elke ggz-instelling biedt dat hoogspecialistische aanbod. Dat maakt het vinden van de juiste weg niet altijd makkelijk. Daarom is er het TOPGGz-keurmerk. Het laat zien waar cliënten (en hun naasten en doorverwijzers) voor hoogspecialistische diagnostiek en behandeling terecht kunnen. De stichting TOPGGz beoordeelt, stimuleert en faciliteert die topklinische ggz. Zodat die transparant, toegankelijk, (kosten)effectief en beschikbaar is voor alle cliënten die dat nodig hebben. Daarvoor toetst de stichting topggz-instellingen aan hoogwaardige kwaliteitscriteria. Elke vier jaar weer. En soms ook tussentijds. Juist die strenge criteria en frequente visitaties maken dat het kwaliteitsniveau blijft gehandhaafd. We zijn er dan ook erg trots op dat onze afdelingen het keurmerk wederom hebben behaald. Van harte gefeliciteerd aan iedereen die zich hiervoor elke dag weer inzet!