Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Nieuwe locatie in Goes geopend

De Viersprong koestert al langer de wens om ook kinderen in Zeeland de juiste hulp, dichtbij huis en zo snel en zo vroeg mogelijk te kunnen bieden. Dat is nu een feit! Want deze maand (augustus 2022) is onze nieuwe locatie in Goes geopend.

Meer kinderen helpen

Al jarenlang biedt de Viersprong vanuit locatie Bergen op Zoom hulp aan een selecte groep Zeeuwse jongeren tussen de 12 en 18 jaar met persoonlijkheidsproblemen. Maar door de lange reisafstand was het niet altijd mogelijk om in urgente situaties snel hulp bij het gezin te bieden. Met de opening van de locatie in Goes is deze afstand enorm verkleind en hopen we meer kinderen in Zeeland snel(ler) te kunnen helpen.

Voor wie?

In Goes starten we met de diagnostiek en duurzame behandeling gericht op kinderen van 12 tot 18 jaar en hun gezinnen met complexe persoonlijkheidsstoornissen. We richten ons speciaal op die kinderen die al veel behandelingen met onvoldoende of geen resultaat hebben gehad en telkens van het kastje naar de muur worden gestuurd. Door de locatie in Goes is de juiste zorg dichtbij en kijken we samen met de kinderen, hun ouders en verwijzers welke behandeling het beste aansluit. Samen duidelijk anders.

Kom je langs?

Naast diagnostiek en behandeling, delen de Viersprong-collega’s in Goes ook graag hun kennis. Heb je dus vragen of behoefte aan advies, bel ons gerust of kom langs! 

Adres

De Viersprong
Stationspark 27H (2e etage)
Goes

Kiek Zeeland bedankt!

Tot de opening van het nieuwe pand in Goes, mochten we gebruikmaken van de behandelruimtes van onze collega s van Kiek Zeeland. Via deze weg willen we hen nogmaals enorm bedanken daarvoor!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod of nog eventuele openstaande vacatures in Goes? Kijk op onze website of neem contact op met projectleider Karen Braamse, K&J klinisch psycholoog, tel. 06 20932025. Zij staat je graag te woord.