Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Politieke belangstelling voor de Viersprong: D66 op bezoek

Op 24 juli heeft Rens Raemakers, 2e kamerlid van D66 een bezoek gebracht aan de Viersprong. In de Villa in Halsteren werd hij ontvangen door de accountmanagers van afdeling Verkoop.

Rens Raemakers heeft ook mevrouw Jovita Dorigo, burgerraadslid voor D66 in de gemeente Bergen op Zoom uitgenodigd bij zijn bezoek aan te sluiten. De politici waren geïnteresseerd in de systemische werkwijzen binnen de jeugd-ggz. Vanuit GGZ Nederland is voorgesteld een werkbezoek te brengen aan de Viersprong.

 

De accountmanagers hebben een presentatie gegeven over MST, ThuisBest en Crossroads. Hiermee hebben zij laten zien hoe het systeem waarin kinderen opgroeien (gezin, school, vrienden, vrije tijd) meegenomen wordt in een behandeling. En hoe een integrale, domeinoverstijgende aanpak samen met andere partners de behandeling ten goede komt. Ze hebben hiermee onderstreept dat het credo ‘wonen doe je thuis’ hoog in het vaandel staat bij de Viersprong.
 
De heer Raemakers en mevrouw Dorigo complimenteerden de Viersprong met deze werkwijze. Naar hun mening zijn samenwerkingen als Thuisbest en Crossroads precies waarvoor de transitie van de jeugdzorg is bedoeld.