Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

gedragsproblemen kind oplossen
Lees voor
Translate

Gezinsbehandeling FFT: nu ook voor jongeren met gedragsproblemen in Zeeland

Goed nieuws: De gezinsbehandeling FFT is nu ook beschikbaar voor jongeren met gedragsproblemen in Zeeland.

Zij kunnen voor deze gezinsbehandeling terecht bij de Viersprong in Bergen op Zoom of Breda. De Viersprong biedt deze behandeling ook aan in Rotterdam en Den Bosch voor cliënten uit de omliggende regio’s.

Functional Family Therapy, voor wie is het bedoeld?

Een FFT- behandeling richt zich op gezinnen, waarvan een jongere ernstig problematisch gedrag vertoont. In sommige gevallen komt een jongere in aanraking met justitie of dreigt dit te gebeuren. Het kan gaan om jongeren die uitvallen op school (of dreigen uit te vallen), gebruik maken van verbale en/ of fysieke agressie, of andere zorgelijke ontwikkelingen laten zien. Hun gedrag is in veel gevallen te verklaren vanuit het gegeven dat het gezin is vastgelopen in patronen en gewoonten waardoor problemen niet opgelost raken en de jongere klem komt te zitten en/of verkeerde keuzes maakt.

Resultaten van deze gezinsbehandeling

Door Functional FamilyTherapy kan het gezin beter met problemen omgaan, is er minder schoolverzuim en zijn er minder problemen buitenshuis. Lees hier meer over deze gezinsbehandeling, de resultaten en hoe u een gezin voor behandeling kunt aanmelden.