Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Verwijzen kind of jongere

Verwijzen kind of jongere; om wat voor kinderen gaat het?

[formidable id=4]

Wij bieden voor kinderen, jongeren en gezinnen diagnostiek en behandeling van problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin. Wilt u meer weten over de problematiek van jongeren die wij behandelen? Lees dan de informatie op de pagina’s voor gezinnen, voor jongeren, gedragsproblemen en persoonlijkheidsstoornissen.

Ook kunt u bij ons terecht voor consultatie of second opinion. Bij een vastgelopen behandeling van uw cliënt kunt u de Viersprong om advies vragen. Bel het Klantburo: 088-7656216 (kijk hier voor de tijden waarop dit telefoonnummer beschikbaar is).

In de folder Oplossingen de Viersprong voor jongeren en gezinnen leest u in een notendop welke oplossingen we bieden bij welke problematiek.

Aanmelden van een cliënt, wat gebeurt er daarna?

U kunt een cliënt bij ons aanmelden. Na aanmelding controleert de Viersprong of zij een contract heeft met de gemeente waar de ouder met gezag woont, voor de soort zorg die wordt gevraagd. We nemen contact op met de contactpersoon bij de gemeente om de aanmelding te melden of beschikking aan te vragen.

Vragen over verwijzen kind of jongere of over aanmelden?

Belt u dan ma t/m do 8.30 – 17.00 uur: telefoonnummers
Op vrijdag kunt u ons een e-mail sturen.

Contact / Cliënt aanmelden