Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Honorary Fellow
Lees voor
Translate

Hilde de Saeger benoemd tot Honorary Fellow aan de Universiteit van Amsterdam

Collega Hilde de Saeger is in het zonnetje gezet vanwege haar benoeming tot Honorary Fellow aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Een welverdiende eer die samenvalt met haar 25- jarig bij de Viersprong.

Hilde is in 1998 begonnen bij de Viersprong en werkt op dit moment als klinisch psycholoog en specialismeleider indicatiestelling en diagnostiek. Ze heeft op verschillende afdelingen in verschillende functies gewerkt, maar is altijd verbonden geweest aan de afdeling intake en diagnostiek. De UvA benoemde haar tot Honorary Fellow vanwege haar verdiensten op het vlak van psychodiagnostiek bij complexe persoonlijkheidsproblemen, wat bijvoorbeeld tot uiting kwam in haar proefschrift over Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO).

Klinische psychologie

Hilde is de eerste én de enige Honorary Fellow bij de programmagroep Klinische Psychologie. Deze groep is deel van de afdeling Psychologie en valt onder de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen. Ze gaat voornamelijk samenwerken met prof. dr. Jan Henk Kamphuis, hoogleraar psychodiagnostiek en persoonlijkheid.

We zijn trots op onze collega en wensen haar veel succes toe!