Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Testpagina reader

Over de Viersprong

Strategie van de Viersprong

Wij zijn er voor mensen met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin

De Viersprong is een slagvaardige hoogspecialistische ggz organisatie die in een groot deel van Nederland actief en sterk groeiend is. We bieden aan zowel volwassenen als jongeren effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen .

Wij luisteren naar onze cliënt en nemen de tijd, hoe ingewikkeld zijn/haar problemen ook zijn. Want wij weten dat de problemen op te lossen zijn of hanteerbaar te maken. Als we op tijd ingrijpen, zijn problemen zelfs te voorkomen. Wij gaan hiervoor verder dan anderen om een duurzaam behandeleffect te bereiken. Onze behandelmethoden zijn bewezen effectief. Wij bieden het best mogelijke resultaat op basis van de laatste inzichten in het vakgebied. We behandelen cliënten thuis, ambulant, in deeltijd en klinisch. In toenemende mate voeren wij onze behandelingen uit in zorgcombinaties.