Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Consultatie spreekuur huisartsen Hart van Brabant

voor jeugdzorg in segment 4

Samenwerkingspartners de Viersprong, GGZ Breburg en Reinier van Arkel bieden een consultatiespreekuur voor huisartsen in de regio Hart voor Brabant (gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk). Plan hiernaast een terugbelverzoek voor overleg en advies en maak laagdrempelig gebruik van onze gezamenlijke GGZ-kennis voor uw kind en jeugd casuïstiek.

Aanvulling op uw eigen expertise

Als huisarts of POH-GGZ kunt u het spreekuur gebruiken als u verwacht meer expertise nodig te hebben dan u vanuit uw praktijk kunt bieden.

Bijvoorbeeld voor:

  • medicatieoverleg,
  • om problematiek te bespreken en om zo in te schatten of, en zo ja welke, doorverwijzing nodig is
  • wanneer u twijfelt of de problematiek van een jeugdige cliënt wel op zijn plek is binnen de huisartsenpraktijk

Zo willen we u ondersteunen jeugdige cliënten met mentale kwetsbaarheid binnen de huisartspraktijk verder te helpen naar de juiste zorg in GGZ-land.

Let op:

  • Deze consultaties zijn niet bedoeld voor crisissituaties, daarvoor blijft CIT de juiste ingang. (klopt dit en graag een link naar een webpagina waar de gegevens van het CIT vermeld staan)
  • Tijdens een consultatie denken we met u mee, de behandelverantwoordelijkheid blijft bij u als verwijzer.
  • De consultatie richt zich op het beantwoorden van een specifieke (behandel)vraag om te ondersteunen in het zoeken naar de juiste GGZ jeugdzorg.

Plan hiernaast uw afspraak ‘Huisartsen segment4’!