Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Door wie word ik behandeld?

Door wie word ik behandeld?

Over onze behandelaren

  • De Viersprong is een instelling voor hoogspecialistische GGZ. Om die reden zijn op al onze afdelingen hoogopgeleide specialisten werkzaam, zoals een klinisch psycholoog, psychiater, psychotherapeut en Gz-psycholoog. Zij vervullen de rol van eindverantwoordelijk hoofdbehandelaar en kunnen ook je directe behandelaar zijn.
  • Afhankelijk van de behandelmethode of hoe intensief de behandeling is (enkel poliklinische gesprekken, behandeling gedurende een aantal dagdelen per week of een opname) zijn er uitvoerend hoofdbehandelaren, zoals de psycholoog NIP K&J en de Orthopedagoog Specialist NVO, en medebehandelaren, zoals een sociotherapeut bij je behandeling betrokken. Zij werken altijd in een team, waarin zij regelmatig overleggen en samen over het beloop en de kwaliteit van jouw behandeling waken.
  • Onze behandelaren zijn ingeschreven in het register of bij de vakvereniging van de specifieke behandelvorm die zij uitvoeren (MBT register, schematherapie register, VGCT, NVGP, NVRG).
  • Een aantal van onze behandelingen maakt daarnaast gebruik van een kwaliteitssysteem dat bewaakt of de behandeling goed wordt uitgevoerd (kwaliteitssystemen MBT en MST)