Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index

Opleiding en Trainingen

Trainingen voor de ggz – Viersprong Academy

De Viersprong Academy verzorgt opleidingen en trainingen voor therapeuten die werken in de ggz.  Aan hulpverleners uit andere instellingen en ook eigen behandelaars, biedt de Viersprong Academy kennis over diagnostiek- en behandelmethoden.

Doordat de Viersprong zelf zorgaanbieder en zorgontwikkelaar is, heeft de Viersprong Academy al haar kennis en wetenschap in huis. De Viersprong Academy blijft zelf actueel en innovatief door constant in contact te blijven met het werkveld, de doelgroep en alle ontwikkelingen binnen de ggz.

De aangeboden trainingen worden ondersteund door de onderzoeksafdeling van de Viersprong (VISPD). Hieruit komt theoretisch en wetenschappelijk onderbouwde kennis. Wij delen deze kennis graag met de professionals in onze branche, u dus!

Bij de Viersprong Academy bent u als professional aan het juist adres voor Schematherapie en Diagnostiek trainingen, incompany trainingen en supervisies. Op de website van de Viersprong Academy vindt u uitgebreide informatie en trainingsdata. Informatie over training en opleiding in Mentalization Based Treatment (MBT) vindt u op www.mbtnederland.nl.

Opleidingen binnen de Viersprong

Binnen de Viersprong zijn diverse opleidingsplaatsen en stagemogelijkheden:

Wij hebben opleidingsplaatsen voor:

Er zijn stagemogelijkheden voor studenten van de volgende opleidingen:

  • HBO-V, vierdejaars studenten (niveau 5) en derdejaars studenten (indien geschikt)
  • HBO Psychomotorische Therapie, vierdejaars studenten
  • Post-MBO Psychomotorische Therapie
  • HBO Creatieve Therapie, derdejaars en vierdejaars studenten op de gebieden ‘dans en beweging’, ‘beeldend’ en ‘drama’.
  • Wetenschappelijk stages: Via het VISPD, het Viersprong Institute for Studies on Personality Disorders, is het ook mogelijk bij ons wetenschappelijke stages te lopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VISPD via telefoonnummer 088 – 7656200.

Wil je meer weten? Voor nadere informatie over opleidings- en stagemogelijkheden kunt u contact opnemen met Dominique Timmermans, HR Assistent, op telefoonnummer 088-7656756 of per e-mail sollicitatie@deviersprong.nl.