Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

spanning thuis tijdens Corona

Advies van professionals die dagelijks omgaan met spanningen binnen gezinnen

In de huidige fase van de Corona-crisis gaan kinderen gelukkig nu vaker naar school. Toch zijn ze nog vaak thuis.
Dat kan spanning binnen het gezin geven, die soms hoog kan oplopen en zelfs tot een crisis kan leiden. Als ouder merkt u dit natuurlijk op, maar ook als leerkracht in het primair onderwijs of docent in het voortgezet onderwijs kunt u hiermee te maken krijgen. U wilt uiteraard het beste voor uw leerling en kind. Dit kan betekenen dat u  geadviseerd wilt worden over wat u het beste in deze situatie kunt doen. Uiteraard gaat u er daarbij vanuit dat uw vraag vertrouwelijk zal worden behandeld.

Als de Viersprong zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van gezinnen waarin onderlinge spanning heeft geleid tot ongewenst gedrag naar elkaar en waarin sprake kan zijn van een crisis. Dit doen we met behandelingen als Functional Family Therapy (FFT), Multi Systeem Therapie (MST) en Kinderen uit de Knel (KUK).
Hoewel wij de situatie bij uw leerling thuis natuurlijk ook niet in één keer kunnen oplossen, kunnen we u wel helpen om de situatie in te schatten en u van verder advies voorzien. U kunt uw vraag op basis van anonimiteit t.a.v. het betreffende kind en gezin inbrengen. Ook kunt u zelf anoniem blijven als dat uw voorkeur heeft.

Bel of e-mail ons

Dus bel ons voor advies! Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 7656 216.
Op onze bereikbaarheid webpagina vindt u onze openingstijden.
U kunt ons ook een e-mail sturen, op ieder moment van de dag. E-mail uw vraag naar: spanning-thuis@deviersprong.nl.
Wij beantwoorden vervolgens uw vraag per e-mail of bellen u terug, afhankelijk van de voorkeur die u heeft aangegeven. We benadrukken hierbij dat uw gegevens vertrouwelijk zijn en als zodanig zullen worden behandeld.