Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Borderline Cliënt

Ervaringen van een MBT-cliënt

Graag deel ik met u mijn ervaringen als MBT-cliënt

Vijf jaar geleden zat ik zo met mezelf in de knoop, dat ik me heb laten doorverwijzen naar de Viersprong, omdat ze bekend staan gespecialiseerd te zijn in persoonlijkheidsstoornissen. Uit een uitvoerig voorafgaand onderzoek werd duidelijk, dat Mentalization Based Treatment (MBT) bij mij het best zou passen.

Ondanks dat er veel verschillende behandelingen zijn voor persoonlijkheidsstoornissen bij verschillende ggz-instellingen in Nederland, heb ik – nadat ik op kennismakingsgesprek was geweest – de voorkeur gegeven om MBT te volgen bij de Viersprong.

Wat voor mij toen de doorslag gaf,  was hoeveel eigen regie mij werd geboden in mijn behandeling.

Tijdens mijn behandeling heb ik het MBT-team als professioneel, flexibel en vooral ook als aangenaam ervaren. Mede door MBT heb ik toekomstperspectief, iets waar ik al zolang naar verlangde. Iedereen die worstelt en/of in de knoop zit met zichzelf adviseer ik een verwijzing naar de Viersprong.

 

Naar Behandeling met MBT