Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index

testpagina bellen twee tijden

De Viersprong wil zich meer open stellen en ervaringen van cliënten delen.
We zijn daarom in maart 2019 een pilot gestart voor het kunnen bellen met een Viersprong ervaringsdeskundige. Een ervaringsdeskundige is iemand die door ervaring deskundig is geworden op een bepaald terrein, die iets weet doordat hij/zij het zelf heeft meegemaakt.
Lees hieronder het verhaal van ervaringsdeskundige Linda. Om privacy redenen plaatsen we geen foto van Linda, maar een plaatje.

  • Ik ben Linda, 32 jaar en in balans na een MBT behandeling. Ik ben nu 4 jaar uitbehandeld. Op dit moment volg ik de opleiding ervaringsdeskundigheid en ben ik als stagiair werkzaam bij de Viersprong bij het Klantburo. Je kunt een belafspraak met me maken als je erover nadenkt om een MBT behandeling te gaan volgen of er vragen over hebt.
  • Wat is een MBT behandeling (Mentalization Based Treatment)?
    • MBT is een therapie waarin je leert om jouw eigen acties, gevoelens en die van anderen te begrijpen. Het vermogen om te begrijpen waarom je nou juist doet wat je doet of waarom je nou eigenlijk boos bent noemen we mentaliseren. En mentaliseren kun je leren.
    • Wil je meer lezen over MBT? Kijk dan op de webpagina MBT behandeling
    • Wil je in contact komen met mij als ervaringsdeskundige van de Viersprong over de MBT behandeling?  Zie hiernaast de agenda om je afspraak in te plannen.