Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index

Werken bij de Viersprong

Werken bij GGZ de Viersprong
Direct naar de vacatures

De Viersprong

De Viersprong is een slagvaardige GGZ organisatie die in een groot deel van Nederland actief is. We behandelen zowel volwassenen als jongeren en zijn in een groeiend aantal regio’s en gemeenten actief. Als GGZ specialist op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen bieden we unieke behandelingen, zowel thuis, ambulant als klinisch. Klik hier voor alle behandelingen.

Bij de Viersprong staat innovatie hoog in het vaandel. Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we kwalitatief hoogstaande behandelingen. Lees hier meer over onze strategie en wat we belangrijk vinden.

Werken bij de Viersprong, wat betekent dat?

  • Alles draait bij de Viersprong om mensen. Om cliënten maar zeker ook om medewerkers. Al onze medewerkers vormen onze organisatie en maken het verschil. Onze hoogwaardige zorg is te danken aan hun enorme inzet. Als werkgever doen we er dan ook alles aan om jou als medewerker een fijne en veilige werkplek te bieden waar je je thuis voelt en een goede balans vindt tussen werk en privé.
  • Alle vestigingen van de Viersprong hebben hun eigen karakter, maar als organisatie zijn we één. Ons gemeenschappelijke doel is mensen met ernstige problemen in hun persoonlijkheid, gedrag en gezin, of bij wie problemen dreigen te ontstaan, perspectief op een beter leven te geven. We zetten ons in voor een goede geestelijke gezondheid en dit doen we met z’n allen.
  • Plezier hebben in je werk, werk doen wat er toe doet waarbij je een grote bijdrage kan leveren aan iemands leven en onderdeel kunt uitmaken van een ambitieuze organisatie. Dat is werken bij de Viersprong!
  • De Viersprong groeit omdat onze medewerkers groeien. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Er zijn doorgroeimogelijkheden en we bieden medewerkers opleidingen.  Je kunt je bij de Viersprong ontwikkelen binnen alle vakgebieden, zowel als behandelaar als in ondersteunende en managementfuncties. We bieden daarbij veel ruimte voor overleg, coaching en supervisie.
  • Uiteraard heb je ook je ontwikkelpunten, die hebben we immers allemaal. Wanneer het nodig is om die verder te ontwikkelen, krijg je daar de nodige ondersteuning voor.
  • Betrokkenheid en bevlogenheid is onderdeel van ons DNA en wordt gedragen in alle lagen van de organisatie.
  • Je komt te werken bij een organisatie die enerzijds evidence-based werken belangrijk vindt en anderzijds innovatie en eigen initiatief hoog in het vaandel heeft staan. Bij de Viersprong zul je je dus niet snel gaan vervelen!
  • De Viersprong is volledig TOPGGz Erkend.
    Keurmerk TopGGz

Medewerkers aan het woord

Wij groeien door en zoeken behandelaren!

Door de groei op onze verschillende locaties en in meerdere regio’s, zijn we op zoek naar GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten en MST- en MBT therapeuten.

We zoeken enthousiaste en nieuwsgierige medewerkers die zich graag verder willen ontwikkelen of juist vanuit hun ervaring kennis willen overdragen aan hun jongere collega’s.

Klik hier om naar het actuele vacature overzicht te gaan. Wanneer je reageert op een vacature, ontvang je altijd een bevestiging van je sollicitatie en na de sluitingsdatum streven wij ernaar je zo spoedig mogelijk in te lichten over het vervolg van de sollicitatieprocedure. We heten je graag welkom als nieuwe medewerker!

Privacy-notice: Wanneer je bij ons solliciteert, geef je toestemming dat we je brief en CV mogen bewaren gedurende de sollicitatieprocedure. Na afronding van de sollicitatieprocedure worden de gegevens verwijderd indien je niet voor een functie bij de Viersprong in aanmerking komt. Indien we je brief en CV in portefeuille willen houden, vragen we je daarvoor apart om toestemming.

De Viersprong is ook werkgever van GGZ professionals uit Vlaanderen

Kaart Vlaanderen voor werkgever in Zuid Nederland

Heb je de Belgische nationaliteit? Dan zijn wij zeer geïnteresseerd. Open deze link om te zien waarom het interessant kan zijn om bij de Viersprong in Nederland te komen werken.

Arbeidsvoorwaarden

De Viersprong wil hoge kwaliteit van zorg bieden. Om deze standaard te halen, bieden we medewerkers een professionele werkomgeving en doorgroei-, ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, onder andere aan onze eigen Viersprong Academy. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Introductie

Als je bij ons komt werken, nodigen we je uit voor een introductiedag voor nieuwe medewerkers. Zo leer je snel de organisatie en andere nieuwe mensen kennen.

Sociaal ondernemen

De Viersprong vindt het belangrijk om zich als organisatie in te zetten voor sociaal ondernemen. Dit biedt medewerkers de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen en het brengt diversiteit aan in de organisatie waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt worden dan ook uitgenodigd om te reageren op onze vacatures.

 

Klik hier om naar het actuele vacature overzicht te gaan.

GGz vacatures de Viersprong Button