Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index
Lees voor
Translate

Werken bij de Viersprong

De Viersprong is een slagvaardige hoogspecialistische ggz organisatie die in een groot deel van Nederland actief is. We behandelen zowel volwassenen als jongeren en zijn in een groeiend aantal regio’s en gemeenten actief. Als ggz specialist op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen hebben we unieke behandelingen, zowel thuis, ambulant als klinisch. We bieden evidence-based behandelingen aan op het gebied van persoonlijkheids- en gedragsproblematiek. Klik hier voor alle behandelingen.

Keurmerk TopGGz

Bij de Viersprong staat innovatie hoog in het vaandel. Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we kwalitatief hoogstaande behandelingen. De Viersprong is volledig TOPGGz erkend.

Lees hier meer over onze strategie en wat we belangrijk vinden.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt

  • Alles draait bij de Viersprong om mensen. Om cliënten maar zeker ook om medewerkers. Al onze medewerkers vormen onze organisatie en maken het verschil. Onze hoogwaardige zorg is te danken aan hun enorme inzet. Als werkgever doen we er dan ook alles aan om medewerkers een fijne en veilige werkplek te bieden waar men zich thuis voelt.
  • Betrokkenheid en bevlogenheid is onderdeel van ons DNA en wordt gedragen in alle lagen van de organisatie.
  • Een goede balans tussen werk en privé staat hoog in het vaandel. Goede behandelresultaten zijn voor ons belangrijk, maar plezier hebben met je collega’s en aandacht voor je familie en vrienden zijn dat ook. Een goede balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. Wil je een andere functie vervullen, andere kwaliteiten benutten of meer of minder uren werken? We steunen je hier in en gaan graag in gesprek met je over wat bij jou past. Niet voor niets is ons uitgangspunt: de medewerker in balans.
  • We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Halsteren en Bergen op Zoom. Deze locaties hebben hun eigen karakter, maar als organisatie zijn we één. Ons gemeenschappelijke doel is mensen met ernstige problemen in hun persoonlijkheid, gedrag en gezin, of bij wie problemen dreigen te ontstaan, perspectief op een beter leven te geven. We zetten ons in voor een goede geestelijke gezondheid en dit doen we met z’n allen.
  • We bieden ruimte in het zorgpad om iemand goed te behandelen. We hebben het juiste aantal cliënten per medewerker waardoor we de benodigde tijd en kwaliteit bieden aan de cliënt.
  • De Viersprong groeit omdat onze medewerkers groeien. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Iedereen heeft ontwikkelpunten en niemand is of wordt perfect; dat is ons uitgangspunt. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. We maken daarom samen met jou een opleidingsplan. We bieden je binnen de kaders van de methodieken veel vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid waarbij je werkt binnen de veiligheid van de methodiek en je team. Je vormt samen met je collega’s een multidisciplinair team waardoor je veel van elkaar kunt leren. We bieden veel ruimte voor supervisie, intervisie en overleggen. Bij- en nascholing is specifiek gericht op je functie.
  • We willen ons als organisatie blijven ontwikkelen, daarom kijken we continu waar en hoe we kunnen innoveren en hoe we onze cliënten zo goed mogelijk kunnen behandelen. Je kunt bij onderzoek en nieuw aanbod al in een vroeg stadium betrokken worden. Bij de Viersprong zul je je dus niet snel gaan vervelen!
  • Werk doen wat er toe doet waarbij je een grote bijdrage kan leveren aan iemands leven en onderdeel kunt uitmaken van een ambitieuze organisatie en plezier hebben in je werk. Dat is werken bij de Viersprong!

Medewerkers aan het woord

Wij groeien door en zoeken behandelaren!

Door de groei op onze verschillende locaties en in meerdere regio’s, zijn we op zoek naar GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten en MST en MBT therapeuten.

We zoeken enthousiaste en nieuwsgierige medewerkers die zich graag verder willen ontwikkelen of juist vanuit hun ervaring kennis willen overdragen aan hun jongere collega’s. Blijf je zoeken naar mogelijkheden? Kom je bij ons verdiepen. We faciliteren je graag met de nodige ondersteuning. Ervaring in de specialistische ggz is niet nodig, we vinden het juist prettig om medewerkers met een verschillende achtergrond in een team te hebben. We leren graag van jou!

Klik hier om naar het actuele vacature overzicht te gaan. Wanneer je reageert op een vacature, ontvang je altijd een bevestiging van je sollicitatie en we streven ernaar je zo spoedig mogelijk in te lichten over het vervolg van de sollicitatieprocedure. We heten je graag welkom als nieuwe medewerker! Ben je BIG geregistreerd en zie je nu geen vacature openstaan die past bij wat je zoekt en wil je eens vrijblijvend kennismaken met de Viersprong? Dan horen we graag van je. Neem contact op met Tessa Vroegop, onze recruiter, via 088 – 7656 491 of tessa.vroegop@deviersprong.nl en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Privacy-notice: Wanneer je bij ons solliciteert, geef je toestemming dat we je brief en CV mogen bewaren gedurende de sollicitatieprocedure. Na afronding van de sollicitatieprocedure worden de gegevens verwijderd indien je niet voor een functie bij de Viersprong in aanmerking komt. Indien we je brief en CV in portefeuille willen bewaren, vragen we je daarvoor apart om toestemming.

De Viersprong is ook werkgever van ggz professionals uit Vlaanderen

Kaart Vlaanderen voor werkgever in Zuid Nederland

Heb je de Belgische nationaliteit? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op onze vacatures. Onze locaties Halsteren en Bergen op Zoom liggen op een half rijden van Antwerpen. Open deze link om te zien waarom het interessant is om bij de Viersprong in Nederland te komen werken.

Arbeidsvoorwaarden

De Viersprong wil hoge kwaliteit van zorg bieden. Om deze standaard te halen, bieden we medewerkers een professionele werkomgeving en doorgroei-, ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, onder andere aan onze eigen Viersprong Academy. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Introductie

Wanneer je bij ons komt werken, nodigen we je uit voor een introductiedag voor nieuwe medewerkers. Zo leer je snel de organisatie en andere nieuwe mensen kennen.

Sociaal ondernemen

De Viersprong vindt het belangrijk om zich als organisatie in te zetten voor sociaal ondernemen. Dit biedt medewerkers de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen en het brengt diversiteit aan in de organisatie waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt worden dan ook uitgenodigd om te reageren op onze vacatures.

GGz vacatures de Viersprong Button