Cliënten geven ons een
7,6
CQ-index

Werken bij de Viersprong

Click hier als je direct naar de Vacatures van GGz de Viersprong toe wilt gaan.

GGz Vacatures Viersprong in Nederland

Werken bij de Viersprong, wat betekent dat?

De Viersprong is een slagvaardige GGz organisatie die in een steeds groter deel van Nederland actief is. Dat komt omdat een groeiend aantal regio’s en gemeenten kiest voor de Viersprong als behandelaar voor jeugdigen (18 jaar of jonger) in Multi-Problem gezinnen. We zetten hiervoor de behandelingen FFT en MST in.

Jongeren die te kampen hebben met ernstige angst en teruggetrokkenheid en waarbij andere behandelingen niet goed aanslaan, behandelen wij ook. Deze doelgroep bieden wij zowel klinische als ambulante behandelingen aan.

Daarnaast behandelen wij volwassenen. Wij hebben een track record opgebouwd in het behandelen van persoonlijkheidsstoornissen, waarvoor wij o.a. Mentalization Based Treatment (MBT) als evidence-based behandeling inzetten.

Werken bij de Viersprong: welke voordelen heeft dat voor jou als werknemer?

De Viersprong heeft als ambitie om op het gebied van toegepast onderzoek en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen bij de vooruitstrevende organisaties in Nederland te horen. Voor jou als werknemer kan dat voordelen bieden als:

  • Je komt te werken bij een organisatie die enerzijds evidence-based werken belangrijk vindt en die anderzijds innovatie en eigen initiatief belangrijk vindt. Bij de Viersprong zul je je dus niet snel gaan vervelen!
  • We hebben regelmatig contact met de pers over onze GGZ behandelingen. Lees bijvoorbeeld dit artikel in Trouw over het systemisch behandelen van seksuele problemen binnen gezinnen. Of dit artikel dat gaat over de financiering van goede jeugd GGz.
  • Overigens zien andere organisaties ook dat de Viersprong stappen maakt op het gebied van evidence-based behandelen. Het is niet voor niets dat het Nederlands Jeugd Instituut eind 2015 de MST behandeling bij de Viersprong in de hoogste categorie heeft geplaatst.
  • Je kunt jezelf ontwikkelen op het gebied van systemisch behandelen. Als je al ervaring hebt met 1 op 1 behandelingen kun je hiermee jezelf verbreden. Als je ontwikkelpunten hebt en je komt bij ons werken, dan kun je die punten meenemen. Zo kunnen we je gericht coachen en ondersteunen. En zo kun jij als behandelaar en als mens groeien.
  • De Viersprong groeit. Dat betekent dat jouw mogelijkheden ook groeien.

Korte Video (2 minuten) over werken bij de Viersprong

Over onze strategie & wat we belangrijk vinden

Lees hier meer over onze strategie en wat we belangrijk vinden als Viersprong.

Keurmerk TopGGz

Juni & Juli 2017: Wij groeien door en zoeken behandelaren!

Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, sociotherapeuten en/of vaktherapeuten die professioneel, transparant en betrokken zijn. Dus ben je op zoek naar een interessante en uitdagende baan in onze dynamische, professionele en ambitieuze organisatie? Dan is de Viersprong op zoek naar jou!

We zijn op vooral zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige mensen die zich graag verder willen ontwikkelen of juist vanuit hun ervaring kennis willen overdragen aan hun jongere collega’s. Dit vinden we belangrijker dan dat je op sommige gebieden misschien ook je ontwikkelpunten en beperkingen hebt, want die hebben we natuurlijk allemaal!

Als je clickt op de onderstaande link, dan vind je onze pagina met ons actuele vacature-aanbod waarop je gericht kunt solliciteren. Wanneer wij een sollicitatie ontvangen, kijken we naar je opleiding, werkervaring, vaardigheden en natuurlijk je motivatie. Je krijgt altijd een bevestiging van je sollicitatie en na de sluitingsdatum streven wij ernaar je zo spoedig mogelijk in te lichten over het vervolg van de sollicitatieprocedure.

Pagina met ons actuele vacature-overzicht

Klik hier om naar de pagina met ons actuele vacature overzicht te gaan.

GGz vacatures de Viersprong Button