Cliënten geven ons een
7,6
CQ-index

Klinische stage bij FFT of MST, diagnostiek en scriptie schrijven bij systeem interventies

Volg je de Master Psychologie of Orthopedagogiek (Radboud Universiteit) of de Master Klinische Forensische Psychologie of Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie? Zit je in je afstudeerjaar en zoek je een plek voor je masterscriptie, gecombineerd met klinisch werk en diagnostiek? Kom dan stage lopen bij de Viersprong! Tijdens je stage doe je onderzoek, diagnostiek en draai je mee in een FFT (Functionele Familie Therapie) of MST (Multi Systeem Therapie) team. We dragen graag bij aan je opleiding door je werkervaring te bieden in verschillende gebieden van de polikliniek.

Tijdens je stage doe je ervaring op in een MST of FFT team. Je gaat mee naar gezinnen, neemt deel aan supervisie en consultatie en doet dossierscreeningen. Ook is er de mogelijkheid om op de afdeling diagnostiek je testaantekening te behalen. Daarnaast ben je nieuwsgierig en enthousiast over wetenschappelijk onderzoek. Je draait mee in lopend wetenschappelijk onderzoek en helpt daar met dataverzameling. Op basis van reeds verzamelde gegevens kun je je scriptie schrijven.

Meer informatie over Systeembehandelingen bij de Viersprong.

We werken per jaar met twee stagiaires. De aanvang van de stages is in september voor een periode van minimaal 9 maanden. Omdat je veel op pad zal moeten naar gezinnen strekt het hebben van een rijbewijs en auto zeker tot aanbeveling.

Je sollicitatie kun je richten aan secretariaat.opleiding@deviersprong.nl onder vermelding van ‘forensische stage bij systeeminterventies’. Na je sollicitatie ontvang je van ons zo spoedig mogelijk bericht.