Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

De Viersprong aanwezig op Publieksdag Borderline op 10 november

Op zaterdag 10 november organiseert de Stichting Borderline in Utrecht de landelijke publieksdag Borderline. Behandelaren vanuit de Viersprong verzorgen deze middag workshops over MBT. 

Het thema van deze publieksdag is ‘Levenskunst’. Hiermee bedoelen wij dat iemand met een kwetsbaarheid een manier moet zien te vinden om zo goed mogelijk te kunnen functioneren, moet leren hoeveel ballen in de lucht gehouden kunnen worden, en af en toe in staat kunnen zijn een bal aan iemand over te geven.

De publieksdag is bedoeld voor mensen met Borderlineproblematiek of zij die zich hierin herkennen, familie en naastbetrokkenen van mensen met borderline, hulp- en dienstverleners, schooldecanen en alle andere geïnteresseerden.

Tijdens deze middag wordt zowel plenair als in workshops voorlichting gegeven over thema’s die direct met borderline te maken hebben. Plenair zijn er twee sprekers. Zij zullen ingaan op het thema van deze dag. Na het plenaire gedeelte kunt u twee workshops van uw keuze volgen. In de pauzes is er gelegenheid bij de informatiestands van GGZ instellingen en belangenorganisaties informatie te krijgen.

In de workshops, die door professionals en/of ervaringsdeskundigen
worden gegeven, zullen verschillende thema’s worden besproken. 

Meer informatie over de publieksdag en de aanmeldmogelijkheden vind u hier