Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Publieksdag ’20 jaar (Stichting) Borderline’ op 9 november

De Stichting Borderline organiseert dit jaar wederom een publieksdag! Deze dag vindt plaats op zaterdag 9 november bij Seats2meet te  Utrecht.

Deze dag is voor mensen met borderlineproblematiek, maar ook voor familieleden en naastbetrokkenen, hulpverleners, docenten, studenten en alle andere geïnteresseerden.

Het thema van deze publieksdag is “20 jaar (Stichting) Borderline”. In  de plenaire sessies hoort u wat er in 20 jaar op behandelgebied is  veranderd, én hoe iemand met Borderline dit heeft ervaren.

Tijdens deze middag wordt dus zowel plenair als in workshops voorlichting gegeven over thema’s die direct met borderline te maken hebben. Daarnaast is er gelegenheid om bij de stands van GGZ-instellingen en belangenorganisaties informatie te krijgen.  

Meer (praktische) informatie over onder andere de aanmeldprocedure kunt u vinden op de website van de Stichting Borderline.