Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Prachtige kunstwerken ontvangen van tevreden oud-cliënt

Dinsdag 9 ontvingen wij twee prachtige kunstwerken (gemaakt door kunstenaar Sven Kroner) van een oud-cliënt van de Viersprong. Deze oud-cliënt volgde in 1978 de behandeling KKP-TA (kortdurende klinische transactionele analyse). Nadat de oud-cliënt al meerdere behandelingen had gevolgd die niet toereikend waren, heeft de KKP-TA zijn leven een positieve wending gegeven. Daar profiteert hij vandaag de dag nog steeds van. Hij is zijn eigen kunstgalerij begonnen en is daarin heel succesvol geworden. Om de Viersprong te bedanken, schenkt hij deze kunstwerken. We zijn er trots op dat de Viersprong het verschil heeft kunnen maken in het leven van de cliënt en zijn ontzettend dankbaar voor voor dit mooie kunstwerk!
 
Meer weten over de KKP-TA? Kijk hier. Momenteel is er een korte wachttijd. Neem contact op met ons klantburo voor meer informatie via 088-7656 216 of klantburo@deviersprong.nl