Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Nieuwe GGZ behandelingen voor volwassenen met persoonlijkheidsproblemen

Nieuwe GGZ behandelingen voor cliënten met persoonlijkheidsproblemen

De Viersprong biedt in Halsteren twee nieuwe behandelingen voor volwassen cliënten met persoonlijkheidsproblemen: TPO-E (Therapeutisch Psychologisch Onderzoek – Extended) en DIT (Dynamische Interpersoonlijke Therapie).

Therapeutisch Psychologisch Onderzoek –extended (TPO-E)

TPO-extended is een nieuwe behandeling die voortbouwt op de gunstige effecten van Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO). Na een ‘klassiek’ TPO volgt een korte individuele of groepsinterventie, die bedoeld is om de veranderingen die door het TPO in gang gezet zijn, verder te versterken. TPO-E gaat dus verder waar TPO stopt. De behandeling is bedoeld voor mensen met uiteenlopende persoonlijkheidsstoornissen, die nu niet terecht kunnen in een van de bestaande programma’s binnen de Viersprong of die eerder kiezen voor een korte, gerichte interventie in plaats van een langdurige en intensieve behandeling.

Lees meer over TPO-E voor volwassenen.

Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT)

DIT is een behandeling voor mensen wiens klachten voortkomen uit zich herhalende patronen van vertekende verwachtingen met betrekking tot zichzelf en anderen, waarbij deze patronen hun oorsprong vinden in hechtingservaringen en -stijlen. In deze behandeling wordt je geholpen om het verband tussen klachten en interactiepatronen te gaan zien, beter te gaan begrijpen en daarmee tot andere verwachtingen te komen, waarmee ook je klachten zullen verminderen.

Lees meer over DIT voor volwassenen.