Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Goede behandelresultaten MST

De gezinsbehandeling Multi Systeem Therapie (MST)  haalt goede behandelresultaten.  Dit komt onder andere door het uitgebalanceerde kwaliteits-en implementatiesysteem van deze behandelmethode voor jongeren met gedragsproblemen en hun gezin.

Door MST geen uithuisplaatsing nodig 

In de gezinnen waarin wordt gestart met een MST-behandeling staat een kind met gedragsproblemen op de nominatie om uit huis geplaatst te worden. Bij een MST-behandeling blijft hij of zij thuis wonen.

Na behandeling woont 95% nog steeds thuis

De MST doelen zijn o.a.:

  • Dat de jongere thuis woont
  • Naar school gaat of werk heeft
  • Niet recidiveert (geen delict meer pleegt)

Uit de resultaten van de MST-therapie bij duizenden jongeren in de afgelopen jaren, blijkt dat na afloop van de behandeling 95% van de jongeren nog thuis woont en 94% geen delicten meer pleegt. Deze resultaten houden stand (gemeten tot 18 maanden na het einde van de behandeling).

ResultatenMST

Deze gegevens zijn afkomstig uit de onafhankelijke resultaatmonitor van MST-Nederland. Ook in wetenschappelijk onderzoek is de effectiviteit van MST aangetoond.

Lees verder op de website van MST Nederland hoe er objectief gemeten wordt

Naar Behandeling met MST bij de Viersprong