Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Nieuw in Rotterdam: Gezinsbehandeling MST-CAN bij kindermishandeling en verwaarlozing

De gezinsbehandeling MST Child Abuse and Neglect (MST-CAN) vermindert kindermishandeling en verwaarlozing van kinderen in gezinnen.

Door gebruik te maken van de positieve kracht van de ouders en de mensen in hun omgeving, wordt het thuis weer veilig en is uithuisplaatsing van de kinderen niet nodigDoor de inzet van MST-CAN in het gezin vermindert de mishandeling en verwaarlozing, verminderen de psychische klachten van de ouders en de kinderen en wordt het netwerk om het gezin sterker.

MST-CAN nu ook in Rotterdam

In augustus is in Rotterdam een MST-CAN behandelteam gestart.  Naast Rotterdam opereren er MST-CAN teams in Amsterdam en Tilburg/Den Bosch.

MST-CAN is bewezen effectief

MST-CAN is geschikt voor gezinnen met kinderen van 6 tot 17 jaar en  is een aangepaste variant van het behandelprogramma Multi Systeem Therapie (MST). Beide programma’s zijn ontwikkeld in de Verenigde Staten en bewezen effectief.

Bekijk de film: MST-CAN werkt!

mstcan

Meer weten over MST-CAN

Hoe ik een gezin kan aanmelden  voor  een MST-CAN behandeling van de Viersprong