Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Nieuwe website de Viersprong en de Viersprong Academy

De Viersprong heeft een nieuwe website.
Wat is veranderd?

De nieuwe website van de Viersprong:

  • heeft een betere indeling gekregen, waardoor u sneller vindt wat u zoekt
  • geeft cliënten eenvoudiger inzicht in hun problematiek (“Hulp bij” )
  • is responsive, kan zowel op een mobiel apparaat (smartphone, tablet) als een desktop gebruikt worden, waarbij het formaat zich automatisch aanpast
  • is beter ingericht om goed gevonden te worden door zoekmachines (SEO).
  • Ook de website van de Viersprong Academy is vernieuwd.

De vernieuwde website www.deviersprong.nl biedt daarnaast nog steeds uitgebreide informatie over persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen, behandelmethoden en het onderzoek dat de Viersprong doet op die gebieden.

Over de Viersprong

De Viersprong is er voor mensen met ernstige problemen in hun persoonlijkheid, gedrag en gezin. Als hoogspecialistische ggz-instelling biedt de Viersprong cliënten en hun naasten oplossingen die echt werken en hen sterker maken. Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen en verbeteren we onze behandelingen voortdurend. We delen die kennis met anderen, zodat meer mensen in Nederland een betere behandeling krijgen. We leren cliënten en hun naasten om de problemen te voorkomen, op te lossen of hanteerbaar te maken, zodat zij een perspectief op een beter leven krijgen.

Bekijk de vernieuwde websites hier: