Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Congres Zorgstandaard Persoonlijkheidsstoornissen: Who Cares?

De Zorgstandaard Persoonlijkheidsstoornissen gaat de komende jaren richting geven aan de diagnostiek en behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Maar wat verandert er nu in de praktijk voor u als behandelaar of leidinggevende? Hoe moeten we de Zorgstandaard praktisch vormgeven? Wat houdt het concreet in voor uw eigen werk? Werkt de standaard u tegen in de praktijk of helpt het u vooruit in uw zorgverlening?

De Viersprong organiseert, in samenwerking met het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen, een tweedaags congres waarin we de stand van zaken opmaken. Op 26 november vinden de pre-congres workshops plaats, op dinsdag 27 november het congres.

We lichten de belangrijkste nieuwe thema’s uit de Zorgstandaard toe en maken de vertaalslag naar de klinische praktijk. Daardoor bent u niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen maar krijgt u meteen handvatten om deze ook te implementeren in uw praktijk. Dat maakt van dit congres een must-attend voor iedere behandelaar van cliënten met een persoonlijkheidsstoornis of voor iedere leidinggevende in dit veld.

Internationale keynote speakers
Op dit congres ontvangen we naast een aantal vooraanstaande Nederlandse sprekers ook twee internationale keynote speakers:  John Oldham, MD. MS. en Carla Sharp, PhD. John Oldham heeft een noemenswaardige carrière waarin ontwikkelingen en onderzoek binnen Persoonlijkheidsstoornissen altijd een prominente rol spelen. Carla Sharp is een van de belangrijkste onderzoekers op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek bij jongeren. Ook aan hen hebben we de vraag gesteld wat er nieuw is op hun expertisegebied en hoe ons veld zich de komende jaren zal ontwikkelen.

Experts in de bewezen effectieve behandelingen live aan het werk zien? Zorg dat u aanwezig bent!
Kijk op www.deviersprongacademy.nl voor het programma. 
Gelijk inschrijven? Klik hier