Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Lees voor
Translate

Publieksdag Borderline, 25 november 2017

Tref de Viersprong op de Publieksdag Borderline, zaterdag 25 november 2017 in Utrecht.

Je kunt je nu al inschrijven.

Het thema van deze publieksdag is Borderline een kleurenpalet. Hiermee bedoelt de organisatie dat iemand met borderline wel zwart of wit kan denken, maar als persoon uit veel meer mooie kleuren bestaat.

Tijdens deze middag wordt zowel plenair als in workshops voorlichting gegeven over thema’sdie direct met Borderline te maken hebben.
Plenair zijn er twee sprekers, een ervaringsdeskundige en een familielid. Zij zullen ingaan op het thema van deze dag. Na het plenaire gedeelte kunt u twee workshops van uw keuze volgen. In de pauzes is er gelegenheid bij de informatiestands van GGZ instellingen en belangenorganisaties informatie te krijgen.

In de workshops, die door professionals en/of ervaringsdeskundigen worden gegeven, zullen verschillende thema’s worden besproken. Bij aanmelding geeft u op welke workshops u wilt volgen. U geeft twee voorkeuren op + 1 reserve voor het geval beide workshops vol zijn. Klik hier voor het aanbod van de workshops

De middag zal worden afgesloten met een drankje en een hapje voor wie nog even wil blijven om na te praten.

Lees hier meer.