Cliënten geven ons een

7,8

CQ-index

Kom jij bij ons groeien?

Wil jij jezelf ontwikkelen en groeien in je vak? Je bent van harte welkom bij de Viersprong! We leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn.

Groeien via de Viersprong Academy      Viersprong Academy

Groeien doe je door te leren, zowel op je werkplek en met collega’s, als door het volgen van opleidingen en trainingen. Hierdoor werk je zowel aan je persoonlijke als vakgerichte ontwikkeling. De Viersprong Academy is het trainingsinstituut van De Viersprong. Aan hulpverleners van externe instellingen, en onze eigen medewerkers, bieden we uitgebreide en specifieke kennis over diagnostiek- en behandelmethodieken via training, opleiding, supervisie en kwaliteitssystemen (certificering en licentiëring). Wij verzorgen geaccrediteerde en BTW vrijgestelde trainingen voor therapeuten die werken in de GGZ.

Of je nu op zoek bent naar een training binnen Schematherapie, een diagnostische training Therapeutisch Psychologisch Onderzoek bij adolescenten en hun systeem of een training Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT) er zit vast iets voor je tussen. Klik hier voor onze trainingskalender voor een overzicht van alle     trainingen.

Groeien door te komen werken bij de Viersprong

Of ben je toe aan een volgende stap en heb je interesse om bij ons te komen werken?

We groeien als organisatie door de toegenomen vraag naar onze behandelingen. Dit vraagt uitbreiding van het aantal medewerkers. Met behulp van innovatie en wetenschappelijk onderzoek werken wij continu aan groei van de effectiviteit van onze behandelingen en de tevredenheid bij onze cliënten.

We bieden onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Er zijn doorgroeimogelijkheden in verschillende functies en in combinatie met inhoudelijke opleidingen kun jij bij ons uitgroeien tot specialist in je vakgebied.

Je kunt je op veel vlakken ontwikkelen en leren van elkaar, ook omdat we nauw samenwerken in multidisciplinaire teams.

Wil je meer weten over het werken bij de Viersprong, klik dan hier of klik hier voor onze vacatures. Je kunt ook direct contact opnemen met Tessa Vroegop, recruiter, via 088-7656291 of tessa.vroegop@deviersprong.nl.

AIOS keuzestage

Kies voor een keuzestage psychotherapie bij De Viersprong!
Stages zijn mogelijk op de volgende locaties:

  • Halsteren
  • Bergen op Zoom
  • Rotterdam
  • Duivendrecht

Voor meer informatie klik hier of mail naar ann.van.vre@deviersprong.nl