Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

Viersprong Groei Afbeelding

Kom jij bij ons groeien?

Wil jij jezelf ontwikkelen en groeien in je vak? Je bent van harte welkom bij de Viersprong! We leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn.

Viersprong Academy logoGroeien via de Viersprong Academy    

Groeien doe je door te leren, zowel op je werkplek en met collega’s, maar ook door het volgen van opleidingen en trainingen. Hierdoor werk je zowel aan je persoonlijke als vakgerichte ontwikkeling. De Viersprong Academy is het trainingsinstituut van De Viersprong. Aan hulpverleners van externe instellingen, en onze eigen medewerkers, bieden we uitgebreide en specifieke kennis over diagnostiek- en behandelmethodieken via training, opleiding, supervisie en kwaliteitssystemen (certificering en licentiëring). Wij verzorgen geaccrediteerde en BTW vrijgestelde trainingen voor therapeuten die werken in de GGZ.
Of je nu op zoek bent naar een basis- of vervolgtraining Schematherapie, een diagnostische training over bijvoorbeeld Therapeutisch Psychologisch Onderzoek, de training AMPD, de SCID-5-S of SCID-5-P training of een training Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT), er zit vast iets voor je tussen. Klik hier voor onze trainingskalender voor een overzicht van alle trainingen. 

Kids@ Risk
Een webinar reeks van de Viersprong over preventie en vroege interventie bij kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheid 

De Viersprong organiseert een reeks webinars rond het thema preventie, vroege signalering en vroege interventie. De reeks is gestart op donderdag 18 maart met een live webinar met Diane Benoit, Professor Emerita, University of Toronto. Tot en met 10 juni 2021 zal wekelijks, van 20.30-21.30 uur, een andere gastspreker zijn of haar kennis delen. Heb je de reeks gemist, dan is het ook mogelijk om de webinars terug te kijken. 

Wil je weten welke sprekers en onderwerpen nog aan bod komen of wil je je aanmelden, kijk dan op onze website. Heb je nog vragen mail dan naar info@deviersprongacademy.nl.

Groeien bij MBT Nederland

Expertisecentrum MBT Nederland is partner in het wereldwijde netwerk van het Anna Freud Centre (AFC). MBT Nederland verbetert de kwaliteit van behandelingen voor patiënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis door het aanbieden van erkende opleidingen en het stimuleren van onderzoek.

Het trainingsprogramma bestaat uit de MBT Theorie en Praktijk basistrainingen en specialistische vervolgtrainingen, waarbij je inzicht krijgt in de belangrijkste theoretische aspecten van MBT. Naast klassikale trainingen biedt MBT Nederland ook een vernieuwde Blended MBT Basistraining aan waarbij online en klassikaal leren gecombineerd worden. Voor meer informatie over het MBT Nederland aanbod, klik hier.

 

Groeien door te komen werken bij de Viersprong

Of ben je toe aan een volgende stap en heb je interesse om bij ons te komen werken?

We groeien als organisatie door de toegenomen vraag naar onze behandelingen. Dit vraagt uitbreiding van het aantal medewerkers. Met behulp van innovatie en wetenschappelijk onderzoek werken wij continu aan groei van de effectiviteit van onze behandelingen en de tevredenheid bij onze cliënten.

We bieden onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Er zijn doorgroeimogelijkheden in verschillende functies en in combinatie met inhoudelijke opleidingen kun jij bij ons uitgroeien tot specialist in je vakgebied.

Je kunt je op veel vlakken ontwikkelen en leren van elkaar, ook omdat we nauw samenwerken in multidisciplinaire teams.

We geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We zijn dan ook trots dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou waardoor wij als organisatie groeien.

Wil je meer weten over het werken bij de Viersprong, klik dan hier of klik hier voor onze vacatures. Je kunt ook direct contact opnemen met Tessa Vroegop, recruiter, via 088-7656491 of tessa.vroegop@deviersprong.nl.

 

Groeien door te laten behandelen

Uiteraard is onze kerntaak het behandelen van cliënten met (kenmerken van) persoonlijkheidsproblematiek, jong en oud, en de sociale systemen daaromheen. Niets voor niets is onze slogan specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin.

Van individuele schematherapie tot multidisciplinaire systeembehandelingen, wij zijn er voor cliënten die veelal al een lange weg in de reguliere GGz hebben afgelegd, maar waar de kern van de oplossing van de problematiek nog niet lijkt te zijn geraakt.

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om in te schatten of jouw cliënt wellicht geholpen kan worden bij een behandeling door de Viersprong. Op de Viersprong website vind je veel informatie over de verschillende behandelingen en onze wachttijden. Maar kom je er niet uit, ons Klantburo staat voor je klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Klik voor meer informatie www.deviersprong.nl/klantburo of voor een terugbelafspraak op www.deviersprong.nl/terugbelafspraak.