Cliënten geven ons een
7,6
CQ-index

Week tegen de kindermishandeling: aanmelding MST-CAN workshop Amsterdam

Logo Week tegen de kindermishandeling 2017

Het is in sommige gezinnen onveilig voor kinderen. Daar kunnen we samen wat aan doen!

Wilt u meer weten over een multisystemische therapie die werkt aan het herstellen van een veilige en warme leefomgeving voor het kind? Waarmee de leefomgeving wordt hersteld zodat het kind toch veilig thuis kan blijven wonen?
Dat is waar Multi System Therapy-Child Abuse and Neglect (MST-CAN) voor staat.
In deze gratis workshop tijdens de week tegen de kindermishandeling leert u over deze behandelmethode en gaat u aan de slag door in kleine groepjes te oefenen met echt geanonimiseerd casusmateriaal. Het bespreekbaar maken van kindermishandeling, motiveren voor het leren van opvoedingsvaardigheden, abstinentie van middelen en traumabehandeling.
Ook maakt u kennis met verschillende gezinsinterventies, zoals de “ophelderingsbrief” waarin ouders de verantwoordelijkheid voor de mishandeling op zich nemen. Tot slot is in de workshop ruimte ingebouwd voor een discussie en vragen.

De workshop is op woensdag 22 november 2017 van 15.00 – 17.00 uur. We geven onze workshop op onze eigen behandellocatie: Biesbosch 67, Duivendrecht.
De workshop wordt gegeven door de MST-CAN-supervisoren van de Amsterdamse MST-CAN-teams, Femke Kamphuis en Carlijn Bergsma.
We heten u van harte welkom!

Ja, graag meld ik me aan voor deze workshop

Wilt u zich aanmelden voor deze workshop?
Belt u ons dan op 088 76 56 111, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook onderstaande formulier invullen.